LevelUp Group

Ik maak nu ruim 2 jaar de profielfoto's van de LevelUp Group in Amsterdam, een datagedreven online marketingbureau met meerdere labels met ieder hun eigen expertise. Een daarvan is ClickValue, waar je veel van mijn profielfoto's ook terugziet.

Binnenkomen bij LevelUp is altijd een warm bad van gastvrijheid! Het zijn open, vriendelijke mensen, waar iedereen wordt geaccepteerd zoals hij is als je goed kan bijdragen met je eigen exptertise. Ook is er duidelijk aandacht voor meer dan alleen het werk, in mijn ogen wordt goed personeel gekoesterd.
Mijn kracht bij LevelUp is dat ik elke fotosessie, wanneer er nieuwe aanwas personeel is, weer foto's maak met dezelfde lichtsetting en afwerking zodat het totaalbeeld op de website consistent blijft. Wie er ook voor me staat, ik zorg er met die persoon voor dat ze blij zijn met de foto die er online wordt geplaatst. 

Ondanks dat ik steeds dezelfde soort beelden maak wordt mijn werk daar nooit saai! Juist omdat ik allerlei mensen voorbij zie komen; een onderdeel van mijn werk als fotograaf waar ik erg van geniet. Ik kan heel blij worden van alle verschillende types die ik zie en waar je korte gesprekken met hebt.