Over Justa van Bergen

Bedrijfsfotograaf in Hoofddorp en omgeving

Just Justa staat voor spot on fotografie - fris en zonder poespas. Ik doe zakelijke portretten, bedrijfsfotografie en (bedrijfs)evenementen.

"Met mijn beelden draag ik graag bij aan het succes van anderen"

Ik ben een bedrijfsfotograaf voor ondernemers, groot en klein, en communicatie-/marketingbureaus die regelmatig professioneel beeld nodig hebben voor websites, magazines, brochures en ander pr-materiaal. Ik lever professioneel beeld waarmee ondernemers zichzelf kunnen presenteren, passend bij hun branding en hun doelgroep. Mijn kwaliteit ligt zowel in hoe ik de foto's maak als hoe ik ze digitaal 'ontwikkel'; ik besteed aan beiden evenveel aandacht. Ik beschrijf mijn beelden zelf als toegankelijk, fris en professioneel.

Ik hou van mensen en hoe ze zijn, iedereen anders. Een van de tofste aspecten van mijn werk is dat ik zoveel ondernemers ontmoet met ieder hun eigen drijfveren, vakkennis en karakter. Daarom ben ik echt een mensenfotograaf! 

Ik fotografeer sinds 2009 nadat ik een HBO opleiding heb gevolgd aan de Fotovakschool in Amsterdam. Mijn beelden zijn daarom technisch goed, maar het belangrijkst is eigenlijk dat ik je altijd ontspannen op de foto krijg en zorg voor een fijne sfeer voor de gefotografeerde. Hoe? Gewoon door mezelf te zijn, geen gedoe. 

Ik kom graag op locatie fotograferen met of zonder 'mobiele studio'. Mijn kantoor is in Hoofddorp, maar ik werk overal waar nodig.